Kan ik één inlognaam en wachtwoord delen met meerdere gebruikers?

Technisch gezien kan dit, maar wij adviseren anders. Omdat in ED*IT uw persoonlijke werkomgeving is gekoppeld aan uw Entree-account, kan iedereen met de inloggegevens van uw Entree-account uw opgeslagen materiaal zien en bewerken of verwijderen.